Ostra Consult

Hobøl mottak driftes av Ostra Consult AS og er et sentralisert asylmottak som ligger i Hobøl kommune i Østfold. Kommunen endrer navn til Indre Østfold fra 1.1. 2020.

Mottaket har to avdelinger, en ordinær avdeling med 130 plasser, og en tilrettelagt avdeling med 17 plasser (+ 3 ekstraplasser) for asylsøkere med psykiske lidelser eller andre problemer av psykososial og atferdsmessig karakter.

Se nærmere beskrivelser av begge avdelinger på vår webside: http://www.hobolmottak.no eller http://www.ostra.no , eller på vår Facebook-side: https://www.facebook.com/hobolmottak/

 

SLIK FINNER DU OSS

Mottakets adresse er Hobølveien 100, 1827 Hobøl. Reisetiden fra/til Oslo er ca. 40 minutter med tog, buss eller bil.

 

Med BIL :

Fra Oslo: Følg [E6] mot Gøteborg.

  • Ta til høyre ved Vinterbro/Tusenfryd (ca.20 km fra Tusenfryd til Elvestad) og følg E18 mot Stockholm. Når du har kommet inn på ny E18 (med to kjørefelt), er det skilt mot Elvestad/Moss til høyre.
  • Mottaket ligger i kort avstand på nedsiden/sydsiden av E18. Følg skilt mot Moss ca 1 km fra avkjøringen til E18. Du er da ankommet mottakets område.

Fra Moss: Ved Mosseporten følger du riksvei 120 mot Elvestad.

 

Med BUSS :

Fra Oslo bussterminal: Linje 9 mot Mysen (gå av på Elvestad holdeplass). Mottaket ligger på motsatt side av Hobøl kommunehus i Elvestadkrysset.

Fra Moss: Lokalrute 473 mot Askim (gå av på Elvestad holdeplass).

 

Med TOG :

Tomter er nærmeste togstasjon, men det er ingen bussforbindelse til mottaket. Vi anbefaler derfor tog til Knapstad. Det er bussforbindelse mellom Knapstad og Hobøl. Dersom en ønsker at mottaket henter, må dette avtales på for hånd.

KONTAKT OSS

7 + 7 =

ADRESSE

Ostra Consult AS Hobølveien 100 1827 Hobøl

E-POST

post@ostra.no

TELEFON

69 92 42 22

FAKS

699 24 221

Alle rettigheter på siden tilhører Ostra Consult AS